Om os

Butikkens åbningstider

Mandag - fredag: 10-18
Lørdag: 10-15
1. søndag i måneden: 10-15


Om os

Din Isenkræmmer Køge åbnede i Køge 1. maj 2019, i Nørregade nr 10, i en bygning der gennem årene har rummet alt fra biograf, til legetøjsbutik. 

Det er vores mål at tilbyde vores kunder den bedste service, og det bedste udbud af varer til de bedste priser.

Din Isenkræmmer er en sammenslutning af selvejede butikker, så du er sikret bytteret i hele landet, samtidig med du får den velkendte lokalhandel fornemmelse.

Vi er medlem af Køge Handelsstandsforening

Vores udvalg

Med ca. 35 års erfaring i branchen og 20 år som selvstændig så ved vi hvad der sker på markedet og har altid en finger på pulsen.

Vi dækker stort set alle områder indenfor køkkenudstyr til husbehov som du kan forvente hos Din Isenkræmmer Køge: Om det er en ostehøvl eller gryde. Strygejern eller køkkenmaskine. Stort udvalg i batterier og LED pærer. Personlig pleje som shaver/ ladyshaver, el-tandbørster, hårtørrer, personvægte med videre. Vi har et stort udvalg i rengøringsartikler. Et godt og billigt udvalg af affalds sorteringssystem hvor det trådte i kræft 1. maj 2019 i Køge med sortering af affald.

Vores sæsonvarer

Vi har årstidens produkter. Så når forår/sommer kommer så har vi også have artikler og havemøbler/ hynder og markedsparasoller og hvad der ellers hører sig til. Samt når temperaturen stiger til badetemperatur kan vi også klare produkter til en kølig dukkert som badebassin samt til tilbehør til en strandtur.

Når efteråret kommer og julen står for døren har vi et kæmpe udvalg i julebelysning samt alverdens andet til hjemmet der gør folk i julestemning.

Butikkens placering

Vores unikke placering i Køge midtby, Nørregade 10, 4600, Køge, giver vores kunder nemt tilgængelig transport til butikken. Du kan enten tage det offentlige transport, til Køge station, eller tage bilen og parkere 1 time gratis på Køge Torv. Så om du kommer fra Solrød, Faxe eller Rønnede, så er der rig mulighed for at give vores butik et besøg.

Hvis du bor i byerne nedenunder skal du regne med en transport tid i bil eller offentligtransport på: 

- Fra Solrød strand, 17 minutter i bil eller 12 minutter med offentlig transport

- Fra Faxe, 29 minutter i bil eller 1 time og 13 minutter med offentlig transport

- Fra Rønnede, 24 minutter i bil eller 44 minutter med offentlig transport

Din Isenkræmmer kæden

Din Isenkræmmer er en frivillig isenkramkæde bestående af butikker, der forsøger at være markante i deres eget lokalområde.

Din Isenkræmmer samarbejder tæt på områder såsom indkøb, markedsføring og andet, hvor vi kan opnå stordriftsfordele.

Dette gøres med henblik for at opnå de bedste og mest konkurrencedygtige priser til vores kunder. Samtidig er de enkelte butikkers sortiment tilpasset lokalområdet og den sæson, man befinder sig i for at gøre det så interessant som muligt at besøge vores butikker.

 

På gensyn hos Din Isenkræmmer Køge.

Trustpilot